Αρχική Σελίδα

Beijing XD Battery Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

ound το 2006, η μπαταρία του Πεκίνου XD είναι μέλος της κοινωνίας παροχής ηλεκτρικού ρεύματος της Κίνας, δεδομένου ότι μια National-level επιχείρηση υψηλής και νέας τεχνολογίας, καθώς επίσης και ο ορισμένος προμηθευτής της περιοχής κυβερνητικής προμήθειας, εστιάζουμε στη λύση της αποθήκευσης ανανεώσιμης ενέργειας.

Ειδικευόμαστε

1, μπαταρίες λίθιου RVs.

2, θαλάσσιες μπαταρίες λίθιου

3, μπαταρίες λίθιου αποθήκευσης ηλιακής ενέργειας

4, αργόστροφες μπαταρίες λίθιου οχημάτων

5, μπαταρίες λίθιου τηλεπικοινωνιών.

Τα προϊόντα πέρασαν TUV, UL, CE, CSA, ΕΕΚ, πιστοποιήσεις JET.

 

Υπάρχουν τρία αντιπροσωπευτικά γραφεία στη μεγαλύτερη περιοχή της Κίνας, τα οποία βρίσκονται σε τρεις πόλεις, το Πεκίνο, τη Σαγκάη και Shenzhen πρώτος-σειρών.

Το εργοστάσιο πακέτων μπαταριών μας είναι σε Huizhou με έναν τομέα πάνω από 5.000 τετραγωνικών μέτρων, η ικανότητα παραγωγής μας έχει φθάσει σε 1,2 εκατομμύριο μονάδες το χρόνο.

Υπάρχει εξοπλισμένος με τον πιό σύγχρονο εξοπλισμό παραγωγής. Με τη βοήθεια αρκετές φορές της μεγάλης κλίμακας τεχνολογίας η βελτίωση με μερικές εσωτερικές και υπερπόντιες επαγγελματικές οργανώσεις και σχετικές επιχειρήσεις, η ποιότητα των προϊόντων, η τεχνολογία και η υπηρεσία μας μπορεί να εκτιμηθεί ως παγκόσμιας ποιότητας επίπεδο.

 

Παραγωγές μηχανών για να υποσχεθεί την καλή ποιότητα όλη την ώρα. 24 ώρες που καλούν την υπηρεσία για να προσφέρει το αγαθό μετά από την υπηρεσία πωλήσεων υποστήριξη. Δεχτείτε την προσαρμοσμένη διαταγή, προσφέρετε το cOem, υπηρεσία ODM.

Αυτήν την περίοδο η μπαταρία XD έχει εξαχθεί σε περισσότερες 126 διαφορετικές χώρες, όπως οι ΗΠΑ, το UK, η Γερμανία, η Ιαπωνία, η Κορέα, οι Φιλιππίνες, η Σαουδική Αραβία, η Ζιμπάμπουε, οι Κάτω Χώρες, η Αυστραλία, η Γαλλία, η Ισπανία, οι Κάτω Χώρες, το Βιετνάμ, η Νιγηρία, η Σουηδία, κ.λπ.

 

Τοπ τεχνολογία, κορυφαία ποιότητα, τοπ υπηρεσία που είναι πάντα ο στόχος μας. Καλωσορίστε για να ενώσετε την μπαταρία XD φέρνει περισσότερη ενέργεια στον κόσμο.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας
Beijing XD Battery Technology Co., Ltd. Beijing XD Battery Technology Co., Ltd. Beijing XD Battery Technology Co., Ltd.
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : Archibald

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~60

Ιδρύθηκε Έτος : 2006

Εξαγωγή pc : 40% - 50%